Lirik Lagu Pamer Bojo - Via Vallen

Lirik Lagu Pamer Bojo - Via Vallen
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel